Szerzői jogi izébigyók

Bármilyen földhözragadt dolog is ez, le kell írnom néhány tudnivalót ennek az oldalnak a tartalmáról. Hogy mit szabad, és mit nem szabad. Kezdjük is, és essünk túl rajta hamar.

Az oldalon található tartalmak Nyírő Szabina saját szellemi termékei, így kizárólagosan az ő tulajdonát képezik. Ezért arról is ő rendelkezhet, hogy milyen formában terjeszthetőek ezek a tartalmak.

Ő pedig én vagyok, így most szeretnélek megkérni Benneteket valamire.

A blog bejegyzéseit vagy a blogbejegyzésekre mutató linkeket bátran osszátok meg közösségi oldalakon (Facebook, Google+ vagy bármi), küldjétek el ismerősöknek vagy ismeretleneknek, kedveljétek, lájkoljátok, pluszegyezzétek, sőt, nyugodtan véleményezzétek is.
Minden ilyen jellegű tevékenységnek nagyon örülök, és megtiszteltek vele.

Viszont nagyon kérlek Benneteket,
- NE másoljátok ki a tartalmakat az interneten való terjesztéshez. Az írásokat csak a blogbejegyzések megosztásával terjesszétek.
- ha bármelyik írás részét vagy egészét szeretnétek valamire felhasználni (mottónak választani, meghívóra írni, nemtudommi), akkor írjatok nekem egy üzenetet, és megbeszéljük. Általában nem szokott ellenvetésem lenni, de ragaszkodom a nevem feltüntetéséhez.

Ezen is túl vagyunk. Gyorsan ment, ugye? De amilyen egyszerűek ezek a szabályok, olyan szigorúan is veszem őket. Nagyon szépen köszönöm, hogy betartjátok őket :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tigris

Érints meg! antológia megjelenés